Oriovčani izgubili u Bukovlju
Oriovčani izgubili u Bukovlju
U utakmici u 2. kola Treće lige – istok 'Slavonac' je na domaćem terenu u Bukovlju s 2:0 bio bolji od oriovačkog 'Oriolika koji su tako nakon Marsonije doživjeli i drugi uzastopni poraz.

Zbog obilne kiše koja je dobro natopila teren u Bukovlju nije bilo tečne igre i lijepog protoka lopte pa se težilo preskakanju linija. Prvi su zaprijetili gosti iz Oriovca u 25. minuti preko Batala kojeg je uposlio Vranešić, ali je Barukčić dobro postavljen. Ubrzo u 31. minuti Slavonac ima veliku prigodu za vodstvo kada je kapetan Padrić poslao upotrebljivu loptu pred gol, uklizao je Martić, ali je prebacio okvir gola.

U završnici prvog poluvremena ponovno Batalo prijeti, ovog puta nakon ubačaja Jurića, ali je Barukčić na mjestu i čuva svoj gol. Samo 2. minute kasnije na drugoj strani domaći imaju novu prigodu za vodstvo kada je Špoljar povratnom uposlio Nikolića koji nije uspio pogoditi prazan gol. Tako se s 0:0 otišlo na poluvrijeme u kojem je momčad iz Bukovlja imala izglednije prigode za vodstvo.

U nastavku je Slavonac ipak došao do vodstva. Igrala se 49. minuta u kojoj je akcija ili polukontra krenula od Dubca, nastavio ju je Sušić, da bi Dubac proigrao Špoljara koji je probio lijevu stranu i onda ubacio pred gol, a tamo je sve pratio mladi 19.-to godišnji Marin Tolić koji je Slavonac doveo u vodstvo od 1:0. Nakon toga gosti iz Oriovca imaju više loptu u svom posjedu, ali samo to, dok niti jednom nisu ozbiljnije zaprijetili domaćem vrataru Barukčiću.

Vrlo dobri Luka Dubac u 70. minuti pokušao je iznenaditi Josipa Hercega na golu Oriolika, ali bez uspjeha. Kada su gosti svim silama krenuli po poravnanje Crveni iz Bukovlja postigli su drugi pogodak u akciji u kojoj su sudjelovali pričuvni igrači. Naime, igrala se 88. minuta u kojoj je Viktor Kajtazi oduzeo loptu i odmah u kontru poslao Antonija Matića koji se oslobodio svojih čuvara i riješio svih prepreka te mirno pogodio za konačnih Slavonac (Bukovlje) – Oriolik (Oriovac) 2:0.