Održava se treća uvodna radionica projekta Talentima do posla!
Održava se treća uvodna radionica projekta Talentima do posla!
Obavještavamo vas o održavanju 3. uvodne radionice projekta Talentima do posla! koju organizira Europski dom Slavonski Brod u srijedu 30. siječnja 2019. godine u 17:30 h u prostorijama Europe Directa Slavonski Brod, Ulica Petra Preradovića 3.

Održavanjem informativnih radionica u Europe Directu Slavonski Brod započela je provedba projekta Talentima do posla! sa svrhom pružanja podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Brodsko-posavske županije, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba.

Projekt će se provoditi do rujna 2020. godine u okviru ESF-a, s ciljem povećavanja mogućnosti za zapošljavanje, umanjivanja rizika od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina i poboljšanja kvalitete rada s marginaliziranim skupinama.

Svrha održavanja informativnih radionica je upoznati potencijalne korisnike s mogućnostima besplatnog dodatnog obrazovanja za određene ciljane skupine, a to su: dugotrajno nezaposlene osobe, osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu.