Nevjerojatna utakmica Kuzmića za veliku pobjedu
Nevjerojatna utakmica Kuzmića za veliku pobjedu
Danas se na gradskim bazenima odigralo 3. kolo Homer kupa.

 Prva utakmica se odigrala između Sport bar-a i X Team Dryden-a. Ekipa Sport bara je ušla kao veliki favorit u utakmicu ali ovoga se puta pokazalo da ne pobjeđuje samo kvaliteta. X Team odlično ulazi u utakmicu sa mnoštvo kvalitetno odigranih akcija što se pokazuje na rezultatu gdje su bili stalno u vodstvu. Kasnije Sport bar povezuje redove u svojoj igri što dovodi do napete utakmice do samoga kraja. Na kraju zasluženo završava sa rezultatom 3:3. Kod Sport bara je najbolji bio vratar Tominović za 10 obrana. Kod X Team-a se Vojnović iskazao sa 2 pogotka a Krešimir Blažević i Tomislav Rakić su zajedno imali 8 ukradenih lopti.

U drugoj utakmici su se sastale ekipe Brodski Homeri i VK Dar. Utakmicu je obilježio igrač Davor Kuzmić koji je sudjelovao u svakom pogotku. Završio je utakmicu sa 5 pogodaka i 3 asistencije što je na kraju dovelo do pobjede Brodskih Homera s velikih 8-1. Odličnoj utakmici Homera je pomogla vrhunska igra u obrani Katinića i Valenčaka.

Kod Dar-a je izostao učinak Dinka Franića koji nije uspio postići pogodak iz 8 pokušaja. Jedini pogodak za poraženu ekipu je postigao Lukić, a Davor Vidaković se iskazao sa nekoliko osvojenih duela.