Najzanimljivije odjeveni Hrvat Alen Kolbas nije često u Slavonskom Brodu, ali uvijek voli prošetati Kejom
Najzanimljivije odjeveni Hrvat Alen Kolbas nije često u Slavonskom Brodu, ali uvijek voli prošetati Kejom
Sigurno ste već čuli za Brođanina Alena Kolbasa, kontrolora leta s vrlo zanimljivim stilom odijevanja.

 Upravo, zbog svoga stila odijevanja plijeni pozornost kako na ulicama Zagreba gdje živi, tako i na stanicama modnih portala i blogova. Tako ga je portal stylezagreb.com krajem 2017. proglasio osobom s najzanimljivijim stilom u Hrvatskoj, a poslije toga je postao i zaštitno lice modne kampanje luksuznog benda Croata.

Kolbas se zbog punog rasporeda, rijetko vraća i u svoj rodni Slavonski Brod, ali  je proteklog vikenda prisustvovao svojoj 30. godišnjici mature u Gimnaziji Matija Mesić te se s kolegama posjetio na gimnazijske dane.

"Vrlo rijetko dolazim, uglavnom su to svadbe, sahrane i ovakve godišnjice mature. Kao i svakom čovjeku koji je prošao srednju školu, taj vrlo bitan period u razvijanju osobe, i meni je gimnazija jako draga, trudim se kad god mogu i načelno uspijevam dolaziti bar na godišnjice mature, lijepo je vidjeti dečke i cure s kojima sam četiri godine sjedio u klupama", kaže nam Kolbas.

Iako rijetko dolazi, održao je kontakt sa školskim kolegama i to zahvaljujući društvenim mrežama.

"Svi smo u virtualnom kontaktu, ali tu smo danas manje više svi, uspijemo se dogovoriti, preko Facebooka i maila organiza se godišnjica matura. Više se viđam s ekipom koja je ostala u Zagrebu pa se tako uspijemo naći", dodaje Kolbas.

Iako već desetljećima ne živi u Slavonskom Brodu i dalje ima omiljeni dio grada.

"Uvijek mi je bio drag kej, šetnica od Korza do Brođanke, stvarno lijep dio grada", objašnjava Kolbas.

Svojim stilom postao je zaštitno lice modnog brenda u četvrtom desetljeću života, ali ne planira se time aktivnije baviti u budućnosti.

"Nisam model i maneken, ta kampanja bila je slučajna, ne očekujem da ću se time baviti više", zaključuje Kolbas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli kolbas (@colours_and_patterns)