Muzej Brodskog Posavlja ugostio multimedijalnu izložbu "Diverterra"
Muzej Brodskog Posavlja ugostio multimedijalnu izložbu "Diverterra"
Muzej Brodskog Posavlja prošlog tjedna otvorio multimedijalnu izložbu "Diverterra". Osim postava izložba se gleda s pomoću tableta.

 Za djecu, no i sve ostale uzraste Muzej Brodskog Posavlja otvorio je izložbu koja uči te u isto vrijeme i zabavlja. Naime "Diverterra" je gostujuća izložba Zavoda za zaštitu okoliša i prirode Ministarstva gospodarstva, a uz zanimljive izložbene panoe nudi i multimedijalni sadržaj koji će se posebno svidjeti djeci no i odraslima.  Izložba je zanimljiva jer uz doživljaj uživo u stvarnom svijetu može se doživjeti i uz pomoć djeci omiljenih i zanimljivih tableta.

Putujuća, multimedijalna izložba Zavoda za zaštitu okoliša i prirode Ministarstva gospodarstva koja je realizirana suradnjom Muzeja Brodskog Posavlja te Javne ustanove "Natura Slavonica".  Kroz 7 modula izložba obrađuje 29 tema. 

Zanimljiva je djeci no i odraslima što već pokazuju prvi posjetitelji. Iako nema organiziranih skupnih posjeta zbog pandemije koronavirusa, izložbu je moguće pojedinačno razgledati. 

Izložba je otvorena u izložbenoj dvorani muzeja do 27. travnja.

Kako sve to izgleda pogledajte u video prilogu SBTV-a!