Marsovke i Marsovci ove sezone igraju za odjel pedijatrije brodske bolnice
Marsovke i Marsovci ove sezone igraju za odjel pedijatrije brodske bolnice
Ovaj vikend igraju se prva kola natjecateljske sezone 2019 / 2020 u vaterpolu.

 VK Marsonia je od ove godine novi član 1.B HVL, a svoju drugu sezonu u 1. HVL igraju i seniorke ŽVK Marsonia. Na sastanku uprava od dva klupa dogovorili su se da će se prodavati ulaznice za sve domaće utakmice u vrijednosti od 10,00 kn, a sav prihod od utakmica će se na kraju sezone donirati Općoj bolnici " Dr. Josip Benčević" - Odjel za pedijatriju gdje će se kupiti nešto što bi pomoglo djeci koja su na liječenju u ovom odijelu.

Svoja prva kola seniorke ŽVK Marsonia i seniori VK Marsonia igraju kao domaćini u Slavonskom Brodu. Prvi su na rasporedu vaterpolisti koji debitiraju u subotu, 01. veljače od 16:00 sati utakmicom protiv prošlogodišnjeg pobjednika lige, ekipa VK Bellevue Crodux iz Dubrovnika. Treba napomenuti da će brođani nastupati u ovoj ligi bez pojačanja sa strane, igrati će sa svojim igračima u kojem će većinom igrati mlađi juniori i juniori. Ovo će im biti jedno važno stjecanje iskustva za budućnost u kojima su ove godine rezultati u drugom planu.

U nedjelju, 02. veljače će prvo od 15:00 sati igrati mlađi juniori VK Marsonia svoju prvu utakmicu Majstorice kao pobjednici skupine Slavonija s pobjednikom skupine Sjever ekipom VK ZPK iz Zagreba za plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske.

Nakon njih će od 17:00 sati igrati vaterpolistice ŽVK Marsonia/Mursa svoje prvo kolo 1.HVL za seniorke protiv ŽVK Primorje Erste Banka iz Rijeke. Primorje je izraziti favorit u ovoj utakmici, ali djevojke će dati svoj maksimum i pokušati odigrati što bolju utakmicu.

Želimo Marsovkama i Marsovcima sretno u novoj sezoni