Kadetkinje ŽRK Brod nadigrale Koku iz Varaždina.
Kadetkinje ŽRK Brod nadigrale Koku iz Varaždina.
Kadetkinje Ženskog rukometnog kluba Brod rođene 2004. godine i mlađe u 4. kolu Prve Hrvatske lige do 16 godina za regiju 2 na domaćem su terenu s uvjerljivih 33:20 nadigrale Koku iz Varaždina.

 U dosadašnjem dijelu natjecanja mlade Brođanke pobijedile su drugu ekipu Podravke, dok su poražene od drugog sastava iz Koprivnice. S druge strane Varaždinke su svladale Bjelovar, dok su poraze doživjele od prve ekipe Podravke, Cerne i sada od Broda. Još igračice trenera Celnera imaju dvije neodigrane utakmice protiv Osijeka i Cerne te ove sezone imaju za cilj plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice.

Kod kadetkinja Broda su samo 3 igračice izlazno 2004. godište, a to su: Gabrijela Bajan, Lucija Čondić i Ana Jančić, dok su sve ostale 2005. godište i mlađe. Velika većina ovih igračica čini i prvu seniorsku postavu koja igra u Drugoj ligi, a njima se pridružuju samo 3 prave seniorke: Andrea Daidžić, Antonela Kvolik i Erika Štefanović. Upravo igranje seniorskih utakmica u Drugoj ligi ovim mladim igračicama itekako dobro dođe što se najbolje vidi u utakmici kada igraju protiv svog uzrasta. Od početka su Brođanke krenule silovito te su povele s 5:1, dok su u 15. minuti golom Ane Jančić imale 9:3, dok je tih 6 razlike za 16:10 bilo na poluvremenu premda su domaće u jednom trenutku imale najveću prednost od 8 golova. U nastavku su kadetkinje Broda nastavile s dobrom igrom pogotovo Lucija Čondić koja je pokazala svu kvalitetu i vrijednost koju ima. Tako je prednost igračica trenera Celnera stalna rasla do najvećih +14 za 32:18 u 46. minuti, da bi utakmica završila s drugom pobjedom kadetkinja Broda u sezoni s 33:20. Prvo ime bila je spomenuta Čondić s 12 golova, dok je do nje Rea Kruljac postigla 5, a Rea Bašić 4 gola.

U sastavu kadetkinja varaždinske Koke je Jana Markulinčić zabila 9, a Laura Vukešin 4 pogotka.

U sljedećem 5. kolu kadetkinje Broda će 7. ožujka na gostovanje u Čakovec u kojem će im protivnici biti domaći Zrinski i Virovitica.