Jedan uhvaćen za volanom automobila u alkoholiziranom stanju, drugi na granici s drogom
Jedan uhvaćen za volanom automobila u alkoholiziranom stanju, drugi na granici s drogom
U dnevnoj informaciji PU brodsko-posavska izvijestila je o vozaču u alkoholiziranom stanju te pronalasku droge na graničnom prijelazu.

 Jučer (27.veljače), u 13.45 sati, u Poljancima, policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 63-godišnji vozač, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,32 promila nakon čega je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška policajci kod 34-godišnjaka pronašli drogu

Jučer (27.veljače), u 11 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, ulaznoj graničnoj kontroli osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka pristupio je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom pregleda osobe i vozila, policijski službenici su kod 34-godišnjaka pronašli pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 13,66 grama marihuane. Policijski službenici su vozaču uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.