I Brođani s reprezentacijom Hrvatske na pripremama u Metkoviću
I Brođani s reprezentacijom Hrvatske na pripremama u Metkoviću
Od 20.03.-26.03. u Metkoviću na rijeci Neretvi se održavaju pripreme Hrvatske kajakaške reprezentacije.

 Pod vodstvom trenera reprezentacije Vinka Mijočevića treniraju reprezentativci: Antun Novaković (KKK Olimpik), Frane Buljan (KKK Jarun), Brigita Bakić (KKK Olimpik), Monika Pleša (KKK Olimpik), Alen Nezić (KKK Olimpik), Dominik Princip (KKK Marsonia). Reprezentacija je uglavnom sastavljena od juniora i seniora te svi imaju svoj program rada dok je preostali dio reprezentacije u Novigradu na pripremama.

Pripremama su još o trošku kluba priključeni i Luka Andrić, Josip Lenac i Adrijan Bužimkić iz KKK Hrvatska Kostajnica te dva kadeta iz KKK Olimpik Mihael Galetović i David Aračić koji imaju čast po prvi puta u svojim karijerama prisustvovati pripremama reprezentacije, a pripremama je po prvi puta nakon 4 godine priključen i trener-sportaš Marko Lipovac (KKK Olimpik).

Planirana su tri treninga dnevno koji se sastoje od dva veslanja te jednog treninga u teretani ili trčanja.

Inače su ovo i jedne od posljednjih priprema našeg kandidata za olimpijske igre Antuna Novakovića koji brusi formu za dodatne kvalifikacije u Duisburgu (Njemačka) gdje će pokušati izboriti normu za olimpijske igre u Rio de Janeiru (Brazil).

Želimo sportašima mirnu vodu i dobro vrijeme.