Godišnja izložba fotografija Fotokluba KadarSB
Godišnja izložba fotografija Fotokluba KadarSB
I ovu godinu u vrijeme adventa Fotoklub Kadar SB u Galerije Ružić predstavlja šestu po redu godišnju izložbu članova kluba.

 Klupska izložba članova Fotokluba Kadar SB tradicionalna je izložba kojom se jednom godišnje publici predstavljaju ponajbolja fotografska ostvarenja članova Fotokluba u tekućoj godini.

"Ova izložba svjedok je razvoju fotografske djelatnosti u Slavonskom Brodu a raznolikost motiva svakog člana daje nam snagu,volju i motivaciju da i dalje učimo i u fotografskom smislu napredujemo. Unatoč specifičnoj godini i brojnim ograničenjima koja su nas zadesila svatko od nas pronašao je inspiraciju da kroz objektiv zabilježi trenutak, motiv i publici prikaže svoj umjetnički izražaj", kaže predsjednik Fotokluba Kadar SB Robert Bošnjak.

Ovu godinu zidove Galerije Ružić krasit će 76 fotografija od 19 autora uz mnoštvo motiva od pejzaža, portreta, macro kao i nagrađivanih fotografija na raznim foto natječajima.

Zbog epidemiološke situacije i ograničenog broja sudionika otvorenju izložbe mogu nazočiti članovi kluba i mediji. Sve ostali pozivami su da izložbu pogledaju u Galeriji Ružić od 22.12.2020 – 27.01.2021. od utorka do petka od 10-17h i subotom od 10-14h.

"Zahvaljujemo svim članovima Fotokluba na njihovom doprinosu klubu, također zahvala i čestitke autorima koji su kroz domaće i međunarodne foto-natječaje ostvarili nagrade i zapažene rezultate te na taj način promovirali sebe i Fotoklub KadarSB", zaključuje Bošnjak.