Gabrijel Veočič najbolji tehničar na državnom prvenstvu
Gabrijel Veočič najbolji tehničar na državnom prvenstvu
Ovog vikenda održavalo se državno prvenstvo u boksu za muškarce U22 i žene.

 Boksački klub Brod nastupio je sa mlađom seniorkom Dorom Đurković, seniori Marko Pudić u kategoriji 63.5  kg i Gabrijel Veočić u kategoriji 75kg.

Marko Pudić odličnim boksom osvaja srebrnu medalju, pobijedivši u polufinalu reprezentativca iz Pule Patrika Licula, dok u finalnom meču gubi od Diega Mamića državnog prvaka u kategoriji 60kg.

Gabrijel Veočič kao nositelj prvo kolo je bio slobodan u polufinalu pobjeđuje jednoglasno odlukom sudaca Jasmina Pašagića iz Splita.

U fanalu borba dana svakako je bila u srednjoj kategoriji do 75 kg između reprezentativaca i starih rivala Gabrijela Veočića iz Sl. Broda i Noe Ježeka iz Titan Gyma. Raspoloženi Veočić bio je bolji u sve tri runde, odlično se kretao i raznovrsnim kombinacijama, preciznim udarcima stekao sigurnu bodovnu prednost pred srčanim Ježekom za jednoglasnu pobjedu 5:0.

Komisija za dodjelu priznanja proglasila je Gabrijela Veočića najboljim tehničarom državnog prvenstva.

Treneri Mario Jukičić i Pero Veočič zadovoljni su rezultatom kluba zlatna i srebrna medalja na državnim prvenstvu s peharom najboljeg tehničara prvenstva.

Reprezentativac Hrvatske u kategoriji 75kg Gabrijel Veočič već u srijedu putuje na pripreme u gradu Asizu (Italija), od 29. rujna do 06. listopada u svrhu što bolje pripreme za svjetsko prvenstvo koje se održava u Beogradu od 24. listopada do 06.11.2021.