FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu
FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu
ORIOVČIĆ - U organizaciji Udruge športskih ribolovaca Petnja iz Sibnja, u mjestu Oriovčić (općina Podcrkavlje) na ribnjaku vlasnika Mislava Sabljića održana je 3. tradicionalna Mala škola ribolova za kadete do 15 godina, društveno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.

Sudjelovalo je 18 djece. Svatko od njih dobio je dar i zahvalnicu, pehar i medalju dobili su Adam Živković za ukupni ulov od 2,515 kg, Mateo Dulj (2,425 kg) i Toni Živković (2,360 kg), a Toni je ujedno dobio nagradu i za najbolji ulov uhvativši najvećeg šarana od 1,3 kg.

Organizaciju Škole ribolova pomogli su Općina Podcrkavlje, Općina Sibinj, Lovačka udruga Dilj Podcrkavlje i Športski ribolovni savez Brodsko posavske županije, te nekoliko trgovina ribolovne opreme. Darove za djecu omogućili su Mislav Sabljić i Ana Crljen, a Tomislav Kruljac, predsjednik županijskog ŠRS-a pripremio je slavonski čobanac za sve sudionike, pa iz ŠRU Petnja svima srdačno zahvaljuju, a mališane potiču da se aktivno bave sportskim ribolovom...