Brodski ronioci organiziraju još jedan tečaj ronjenja, prijavi se i otkrij podvodni svijet!
Brodski ronioci organiziraju još jedan tečaj ronjenja, prijavi se i otkrij podvodni svijet!
Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja, kojega iznova organizira slavonskobrodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia...

Klub podvodnih aktivnosti Marsonia organizira još jedan tečaj ronjenja i to za početnu kategoriju ronilac R1 i napredne kategorije R2 i R3 prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji i uz primjenu svih i dalje važećih epidemioloških mjera. Prijave traju do ponedjeljka 1. ožujka, kada tečaj i službeno počinje uvodnim sastankom u 18 sati za napredne kategorije, odnosno u 19 sati za početnu kategoriju R1, i to u prostorijama kluba (Supilova 2, Slavonski Brod), gdje možete dobiti sve potrebne informacije o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr. Vaš dolazak vas ne obvezuje na sam tečaj. 

Uvjet je svakako da ste psihofizički zdravi i sposobni i da ne bolujete od nekih kroničnih respiratornih ili kardiovaskularnih bolesti. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Kluba podvodnih aktivnosti Marsonia. Tečaj provode iskusni i vješti ronioci s licencom. Sam tečaj traje oko 40 dana, dovoljno vremena da se nauči sve što je potrebno za ronjenje.

"Dođite, upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj. Dođite se upoznati s ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsonia uđite u ronilačke avanture!", poručuju iz KPA Marsonia.
 
Više informacija možete saznati putem maila kpamarsonia@gmail.com ili na broj 099/533 5423 (Robert)