Brodski ronici organiziraju još jedan tečaj ronjenja
Brodski ronici organiziraju još jedan tečaj ronjenja
Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja za početnike prema standardima CMAS svjetske ronilačke asocijacije, kojega iznova organizira brodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia. Prijave za tečaj traju do 25. svibnja, kada tečaj i službeno počinje u 18 sati u prostorijama Kluba.

"U Klubu podvodnih aktivnosti Marsonia možete dobiti sve potrebne informacija o terminima nastave, praktičnih vježbi i slično, a vaš dolazak vas ne obavezuje na sam tečaj. Dođite, upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj. Dođite se upoznati sa ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsoniom uđite u ronilačke avanture", poruka je brodskih ronioca. 

Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Klub Podvodnih Aktivnosti Marsonia Slavonski Brod. Više informacija možete saznati putem maila kpamarsonia@gmail.com ili pozivom na broj mobitela 099/533 5423.