Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju
Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju
Sinoć su košarkašice Broda na Savi predevođene trenerima Draženom Rimarčukom i Marinom Bradić u Velikoj odigrale sparing utakmicu protiv U-14 hrvatske reprezentacije koja se priprema za nastup na Slovenia Ballu 2019 koji je inače FIBA turnir za pretkadetkinje a koji počinje 15.8.2019.

 Bila je to prigoda da stručni stožer Edi Rački i Kruno Rimac vide sve djevojke u tekmi, a one su u teškim uvjetima dale sve od sebe i odigrale odličnu utakmicu.

"Mi možemo biti sretni da se nije vodio rezultat jer su protivnice bile puno bolje i rastrčanije što je i razumljivo, no bio nam je cilj pomoći našoj reprezentaciji da čim spremnije odu na ovaj turnir i već je tradicija da BNS preko ljeta odigra ovakve trening utakmice sa repkama koje dobro dođu i našim curama koje marljivo treniraju cijelog ljeta. Naravno da smo bili oslabljeni jer nam je naša Ana Ilakovac bila na suprotnoj strani, a Nika Kurdija i Tea Josipović odlaze danas sa kadetskom reprezentacijom na Europsko Prvenstvo u Bugarskoj, a Edita Poljac je nakon Europskog sa juniorskom repkom dobila slobodno i nije u treningu. Mihaela Lazić je sinoć krenula za Ameriku i sada leti prema Floridi", kažu ŽKK Brod na Savi.