150 sudionika na prvoj biciklijadi općine Oriovac
150 sudionika na prvoj biciklijadi općine Oriovac
Danas, u 14 sati, započela je prva biciklijada općine Oriovac.

 Ova biciklijada održava se na inicijativu Kreativne udruge mladih „Limes“ iz Slavonskog Kobaša, a uz partnerstvo i sponzorstvo općine Oriovac.

Kao što smo najavili, biciklijada je rekreativnog karaktera, a trenutno broji 150 sudionika koji su na putu do prvog punkta – Oriovačkog parka, gdje će ih članovi DVD-a Oriovac dočekati sa vodom kako bi se sudionici okrijepili. Zatim slijede mjesta Kujnik, Malino, Lužani gdje je i drugi punkt ove biciklijade. U parku u Lužanima članovi DVD-a Lužani su također priredili osvježenje za sve sudionike. Nakon kratkog odmora u Lužanima kreće se prema cilju ove biciklijade, parku u Slavonskom Kobašu, gdje je organizirana zakuska za sve sudionike. 

Cilj ove biciklijade je povezati sve mještane općine Oriovac, te sve ljubitelje dobre zabave, sportskog i zdravog života. 

"U ime svih članova Kreativne udruge mladih „Limes“  zahvaljujem se općini Oriovac što je podržala našu želju za druženjem, rekreacijom i zdravim načinom života. Također se zahvaljujem DVD-u Oriovac i DVD-u Lužani koji su nam pomogli u organizaciji i realizaciji", rekla nam je Ana Kolundžić, predsjednica odbora za informiranje Kreativne udruge mladih „Limes“.