12. SB graffiti fest ove subote u znaku jurskog parka
12. SB graffiti fest ove subote u znaku jurskog parka
Graffiti u Slavonskom Brodu dobiti će novo ruho. Najavljen 12. graffiti fest.

 Veliki broj graffiti majstora iz inozemstva i naše zemlje, odazvao je se i na ovogodišnji Graffiti fest u Slavonskom Brodu. Ovaj festival slavi već 12 rođendan te je postao stalna manifestacija. Kao i prijašnjih godina, tako i ove, glavni organizator je Kreativna udruga mladih.

Podvožnjak u Kumičićevoj ulici, popularno je okupljalište graffiti majstora. Zadnji dan u kolovozu ponovno će pokazati svoje vještine na 12. Graffit festu koji se već tradicionalno održava u Slavonskom Brodu. O ove godine očekuju veliki broj street art majstora, kako domaćih, tako i iz inozemstva. Na veliko zadovoljstvo organizatora, najavljen je dolazak i nekih novih, mladih lica. Stoga ističu – ova je umjetnost i dalje interesantna mladima.

Tema ovogodišnje festivala je Jurski park, a i postojeći murali Ivane Brlić-Mažuranić i brodske Tvrđave bit će osvježeni novim slojem boje.

Majstori ove gradske ulične umjetnosti, dobit će priliku 31. kolovoza na podvožnjaku u Kumičićevoj ulici pokazati što znaju. Festival počinje u 9 sati, te će građani i kreativni zaljubljenici u njihovom radu moći uživati cijeli dan.