Luis Fonsi s “Despacitom” 26. studenog dolazi u zagrebačku Arenu!
 Luis Fonsi s “Despacitom” 26. studenog dolazi u zagrebačku Arenu!
Trenutačno najveća svjetska atrakcija, barem prema top listama, Luis Fonsi svojim glazbeno-plesnim showom rasprodaje sve svjetske dvorane. Hoće li i zagrebačku Arenu 26. studenog?
Njegov najpoznatniji hit “Despacito” na Youtubeu je pogledan više od četiri milijarde puta što nikome do sada nije uspjelo. Stoga ako ste ljubitelj “Despacita”, a ima i takvih, možete ovaj svjetski fenomen pogledati uživo. Ovaj Portorikanac već ima osam albuma iza sebe, ali dobra marketinška kampanja priskrbila mu je slavu tek nakon hita “Despacito”. Prije toga najveći hit mu je bio na 90. mjesto na “Billboardu”.
 
Ako niste do sada znali, za pjesmu “Despacito” namjera mu je bila iskoristiti riječ despacito (polako), koja se lakoćom rastavlja na slogove. Tako je prvo napisao refren, a onda i zarazni ritam. Upravo mu je to i bio cilj – da kombinacija refrena i ritma slušateljima ne izlazi iz uha.
 
Koncert će biti održan u zagrebačkoj Areni 26. studenog, što će biti prva provjera za hrvatsku publiku, voli li ona doista “Despacito” ili ne. Za to ćete morati izdvojiti od 260 do 850 kuna koliko košta ulaznica za VIP ložu.

izvor: musicbox.hr
Foto: Promo (autor Omar Cruz)