Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Zadovoljavajuća polusezona kuglača Broda
Kuglači Broda igraju svoju treću sezoni u Drugoj ligi – istok. U prijašnja 2 prvenstva do kraja su se borili za ostanak u ligi, međutim, u ovoj sezoni nalaze se čvrsto u sredini prvenstvene ljestvice.

 Zanimljivo je da na kuglačkom drugoligaškom istoku Brodsko – posavska županija ima 3 svoja kluba koja su polusezonu završila s plasmanom od 6.-og, do 8. mjesta s istim brojem bodova. Plasman bi za kuglače Broda jamačno bio i bolji da su u posljednjem kolu na domaćem terenu svladali drugu ekipu Osijeka protiv koje su odigrali bez pobjednika 4:4 što im je jedini neodlučeni ishod u prvom dijelu prvenstva. Ovako za Osječanima koji su na 5. mjestu zaostaju samo bod, a da su njih dobili oni bi bili na toj poziciji.

Kuglači Broda u jesenskoj polusezoni imali su po 5 pobjeda i isto toliko poraza. Primjerice ekipa trenera Mitrovića je na kuglani Vijuš sa 7:1 nadigrala jesenskog prvaka Belišće kojem je to 1 od 2 poraza u prvenstvu, dok je i drugoplasirani Željezničar koji je također iz Belišća izgubio bodove na Vijušu od kuglača Broda koji su slavili sa 6:2. Jedinu pobjedu u gostima Brođani su izborili u Đakovu kod Silosa sa 7:1, dok je jedino mogu žaliti što su u posljednjem kolu protiv druge ekipe Osijeka odigrali 4:4, ali su ipak bez poraza na domaćem terenu.

U ovoj polusezoni za kuglače Broda osim trenera Mitrovića i kapetana Ferića još su nastupali: Željko Rakitić, Kristijan Puškarić, Robert Zirdum, Ivan Babić, Gabrijel Skok, Davor Klarić, Stjepan Buzov, Josip Pavlović i Krunoslav Prusina. Prema tome to je 11 igrača koji su odigrali barem jednu utakmicu za Brod prošle jeseni, dok ih u nastavku sezone očekuje 6 domaćih i 5 gostujućih utakmica.

Prvenstvo u Drugoj Hrvatskoj kuglačkoj ligi – istok nastavlja se 25. siječnja kada će kuglači Broda na domaćem terenu ugostiti Šećeranu Viro iz Virovitice koja se na ljestvici nalazi mjesto ispod njih te ima bod manje.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE