Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
U prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške teško ozlijeđena jedna osoba
Na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Nove Gradiške, sinoć, u 20.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

 Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 28-godišnjak (državljanin R. Srbije), upravljajući osobnim automobilom (CH nacionalnih i registracijskih oznaka) i krećući se nepropisnom brzinom iznad 200 km/h, udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (BiH nacionalnih i registracijskih oznaka). Na toj dionici autoceste brzina je prometnim znakom ograničena na 130 km/h. Nakon udara u stražnji dio poluprikolice, 28-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić i zaštitnu ogradu. Nakon toga je na otpali dio s poluprikolice, osobnim automobilom naletjela 20-godišnja državljanka Republike Hrvatske. U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose prekršajni nalog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE