Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
U nedjelju svi putevi nogometni vode u Sibinj
Ovaj vikend igraju se utakmice 2. kola u MŽNL Brod / Požega, dok su dans na rasporedu 3, a u nedjelju 4 preostala susreta.

 Najviše pozornosti privlači nedjeljna utakmica koja se igra u Sibinju između domaće Mladosti i gostujućeg Omladinca iz Gornje Vrbe. Jednako zanimljivo bit će u Požegi u kojoj će Dinamo iz Vidovaca i Dervišage ugostiti Svačić iz Starog Slatinika.

Iza nogometaša u MŽNL Brod / Požega je 1. kolo u kojem su domaće uvjerljive pobjede zabilježili Jakšić i Zadrugar iz Oprisavaca te jednako tako, ali gostujuću u Požegi i Mladost iz Sibinja. Osim njih 3 boda na gostovanju osvojio je Omladinac iz Gornje Vrbe koji je u derbiju 1. kola s 2:0 došao do pobjede u Starom Slatiniku kod Svačića. Stoga je u ovom 2. kolu nedjeljna utakmica od 17,30 u Sibinju između domaće Mladosti i Omladinca iz Gornje Vrbe pod posebnim povećalom iz razloga što se sastaju dvije odlične ekipe koje su u 1. kolu došle do gostujućih pobjeda.

Prošle sezone je Omladinac iz Gornje Vrbe jedini poraz na domaćem terenu i to s 2:1 doživio baš od Mladosti z Sibinja. Uzvratiti im nisu mogli iz razloga što se drugi dio sezone zbog korona virusa nije igrao. Stoga ove nedjelje imaju priliku za taj uzvrat. Trener i igrač Sibinjaca Miroslav Stefanović u međuvremenu je ostao bez Domagoja Vukšića koji je prešao u Posavac iz Ruščice, dok mu se u sastav vraćaju Ivan Abramović i Dalibor Matković. S druge strane trener Omladinca iz Gornje Vrbe Ivan Pavković nema ozlijeđene Tomislava Samardžiju i Ivana Stojanca, dok je Marko Mišković u Starom Slatiniku zaradio crveni karton. Za nastup je zbog ozljede upitan i Tomislav Marijić.

Ako se u nedjelju u Sibinju sastaju dvije ekipe koje su u prošlom kolu zabilježile gostujuće pobjede u Požegi će također isti dan i u isto vrijeme od 17,30 igrati 2 kluba koja su u 1. kolu poražena. Naime, novi član lige Dinamo iz Vidovaca i Dervišage ugostit će, ali u Požegi ranjeni Svačić iz Starog Slatinika. Dinamo se ovog ljeta pojačao dok su im prva imena Tomislav Žuljević i Matijas Šulc pa stoga pomalo i čudi njihov visok poraz sa 4:1 u Jakšiću. 

U Svačiću se nadaju da  protiv Dinama iz Vidovaca i Dervišage ne mogu ponoviti tako slabo izdanje kao u 1. kolu na domaćem terenu u susretu s Omladincem iz Gornje Vrbe. Obje ekipe žele se iskupiti za gubitak bodova u 1. kolu, dok se treneru Svačića Mariju Tadiću u sastav vraća Mario Lucić te su svi ostali spremni za nastup. 

Zbog situacije s korona virusom koji sve više prijeti ponovnom prekidu prvenstva svi ljubitelji nogometa ovaj vikend moći će uživati u dobrim utakmicama, dok je sve dalje vrlo neizvjesno.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE