Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Show
Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente
Spartanci su svjesni da promicanje zdravog života kroz sport i pravilnu prehranu je nešto najvažnije za našu djecu.

 Samim time im žele dati poticaj da slobodno vrijeme provedu aktivno. Osim što će svaki učenik i student imati veliki popust na članarinu, Spartanci su im kao dodatni bonus pripremili i plan prehrane koji je uključen u cijenu dvomjesečne članarine.

Paket za učenike i studente uključuje 2 mjeseca treninga, tri puta tjedno za 350 kuna a mogu kombinirati 2 različita programa. Kako neki učenici i studenti pohađaju nastavu u smjenama omogućeno im je trenirati ujutro i poslijepodne, ovisno o nastavi.

Jer na Spartan treninzima zaista se kreću sve dobne skupine, iako će učenici i studenti malo više 'omastiti brk'. Naime, Tomislav Siser i njegov tim trenera odlučili su baš njima ponuditi akcijske cijene članarina.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu. 

Upisi i rezervacije termina kreću već danas! Svi zainteresirani mogu se javiti putem FB-a, mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com ili na 095/859-9359.

 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE