Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Škorpioni iz Gornje Vrbe najbolja ekipa na natjecanju u Donjoj Stubici
U subotu 16.11.2019.godine u sportskoj dvorani Donja Stubica, Toplička cesta 25 a održavalo se natjecanje u taekwondo-u pod nazivom 4. Taekwondo turnir Kapelščak Stubičke Toplice 2019. Organizator turnira bio je Taekwondo klub Kapelščak.

 Na turniru je nastupilo 255 natjecatelja u konkurenciji 24.kluba.na turniru su se natjecali i članovi Taekwondo kluba Gornja Vrba. Klub je nastupio sa 15 natjecatelja.

Članovi kluba natjecali su se u tri discipline kick,forme i sportska borba,a osvojili  su kako slijedi:Lorena Ereš 1.mjesto u kicku ,Luka Mirosavljević 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Mia Pišković 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Ivan Stanić 1.mjesto u kicku i 3.mjesto u borbama,Marijo Prgomet 1.mjesto u borbama i 3.mjesto kick,Borna Đula 2.mjesto u borbama i 2.mjesto u formama,Ema Ereš 2.mjesto u borbama,Lana Radman 2.mjesto u kicku,Mia Lucić 3.mjesto u borbama,Lea Todorović 3.mjesto u borbama.

Osim navedenih natjecatelja na turniru su nastupili ali nažalost ostali bez plasmana :Lea Ereš,Lovro Grubić,Bruno Đurđević,Benjamin Đurđević,Mihael Pavković.

Na natjecanju je Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba sveukupno osvojio 5 zlatnih,6 srebrnih i 4 brončane medalje što je ukupno 15 medalja.U ukupnom poretku ekipno klub osvaja 1.mjesto u konkurenciji 24 kluba,sa 255 natjecatelja te osvaja pokal i sportsku vreću.

Na turniru u pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE