Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Rezultati 9. kola Međužupanijske nogometne lige Brod / Požege
U subotnjim utakmicama 9. kola MŽNL Brod / Požega jako zanimljivo bilo je u Jakšiću u kojem su istoimena domaća momčad i Sikirevci odigrali bez pobjednika 3:3.

 Gosti su imali vodstvo od 1:0 i 3:1 s 2 gola Petrića i jednim Kneževića, da bi domaći uspjeli stići rezultat preko Raguža i s 2 gola Domagoja Kovačevića koji je jakšiću u 90. minuti donio bod za konačnih 3:3.

Ako su gledatelji u Jakšiću vidjeli 6 golova u isto vrijeme su ih u Lipiku vidjeli 8 s obzirom da je domaći Lipik s 5:3 svladao Kaptol. Golove za domaće dali su: Alviž, Kaurin, Jozipović, Miladinović i Kafka.

Od nedjeljnih utakmica derbi se igrao u Starom Slatiniku u kojem je domaći Svačić nakon bolje igre u drugom poluvremenu golovima Vlade Lasića s 2:0 došao do pobjede nad Hajdukom iz Pakraca. Na taj način sastav trenera Marija Tadića probio se na 3. mjesto na ljestvici, ali imaju i neodigranu utakmicu iz 6. kola u Kaptolu. 

U Oprisavcima se Zadrugar vratio pobjedama, dok su ovoga puta sa 4:1 nadigrali sibinjsku Mladost koja je upala u crni niz od 6 uzastopnih poraza. 

U Donjim Andrijevcima je gostujući Slavonac iz Nove Kapele došao do pobjede s 2:1 nad domaćim Tomislavom  koji tako nije potvrdio 3 boda u prošlom kolu osvojena u Sibinju. U susretu susjeda između domaćeg Dinama iz Vidovaca i Dervišage te Požege nije bilo pobjednika, pa je završilo s 1:1.

 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE