Vijesti - Pozitiva
Brodportal
02.15.2021. 08:21:00
Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra
Zahvaljujući natječaju kojeg je prošle godine raspisala Zaklada Novo sutra, Radio92fm/DMS BPŽ je prijavio projekt „Odvezi, poveži – u eteru i zajednici“ i dobilo donaciju – novi automobil. Službena primopredaja automobila održana je u subotu u Slavonskom Brodu.

 Ključeve automobila uručio je upravitelj Zaklade Novo sutra, Davor Relatić;

-Sjedište Zaklade Novo sutra je u Vukovaru, a osnivač je Pavao Vujnovac, vlasnik regionalne energetske kompanije ENNA i Prvog plinarskog društva. Misija Zaklade je uklanjati prepreke koje današnje društvo stavlja pred pojedince i udruge. Potičemo izvrsnost, dobra djela i pomaganje potrebitima poboljšavajući život u okruženju u kojem djelujemo.

 Zahvalu Zakladi Novo sutra što je prepoznala potrebu i angažman u zajednici uputio je predsjednik Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije, Željko Pudić, i istaknuo;

 -Uz medijsko praćenje lokalnih događaja,  posebno dobar prijateljski i poslovni odnos imamo s udrugama diljem Hrvatske, članovi smo Stručnog savjeta pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, sudjelujemo u aktivnostima krovnog Saveza i nizu akcija vezanih za OSI populaciju na nacionalnoj razini. Sva ova odredišta, zahvaljujući novom automobilu, su nam dostupnija. U našoj zajednici radio i udruga su povezani, ponekad je novinar i vozač člana koji je teško pokretan - na taj način olakšavamo i pomažemo jedni drugima kako bismo stvorili bolje i pristupačnije društvo.

- Mi, novinari, najbolje znamo važnost brzine, odnosno ažurnosti. Zbog toga ne sumnjamo da će ova donacija uvelike pomoći kolegama. Sigurni smo da će nova „asistentica“Hyundai Kona pomoći u našem medijskom i društvenom angažmanu, povezati i približiti ljude i mjesta, poručuje ekipa Radija92 fm.

 

 

http://www.brodportal.hr/m/clanak/radio92fm-i-drustvo-multiple-skleroze-dobili-vrijednu-donaciju-zaklade-novo-sutra-28112
IZ KATEGORIJE
Tema
Prognoza

Copernicus: Pomoć alergičarima kako počinje sezona peludi

Vjera
NADBISKUP ĐURO HRANIĆ UPUTIO PORUKU VJERNICIMA

"Ograničite slavlja svete Krizme i Prve pričesti na najužu obitelj i kumove!"

Politika
Priopćenje Stožera CV

21 nova pozitivna osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Politika
HDZ-ova UZDANICA ZA OPĆINU ORIOVAC

Jelena Ivezić (37) - kandidatkinja HDZ-a za novu načelnicu Općine Oriovac

Tema
NOVA IZDANJA

Slavonski umirovljeni pirotehničar napisao knjigu o razminiranje domovine uključujući i brodski kraj