Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
Produžuje se rok za upis osnovnoškolaca u produženi boravak
Grad Slavonski Brod obavještava roditelje da će se produžiti rok za upis djece u program produženog boravka u gradskim osnovnim školama do 15. kolovoza 2020. godine.

 Naime, zbog cjelokupne situacije u nastavnom procesu uzrokovane epidemiološkim mjerama, nadležno Ministarstvo omogućilo je produženje postupaka vezanih za upis djece u prve razrede osnovnih škola. Nastavno na navedeno, Grad Slavonski Brod produžit će i rok za podnošenje zahtjeva za upis u produženi boravak.

Program produženog boravka imaju sve redovne osnovne škole na području grada, a svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti u Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda. Ispunjeni zahtjev i potrebnu dokumentaciju roditelji osnovnoškolaca mogu dostaviti u Pisarnicu Gradske uprave, Vukovarska 1 ili skeniranu putem e-maila info@slavonski-brod.hr.

Pozivamo roditelje da prijave za produženi boravak predaju najkasnije do 15. kolovoza 2020. kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine. Sve informacije roditelji mogu dobiti na brojeve telefona: 035/217-012 i 217-083.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE