Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
Otkazan 25. po redu Katarinski sajam
Epidemija koronavirusa ove godine uzrokovala je odgađanje i otkazivanje brojni manifestacija i događanje u cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Slavonskom Brodu.

 Iz Grada Slavonskog Broda obavijestili su kako se otkazuje ovogodišnji 25. Katarinski sajam koji se tradicionalno trebao održati krajem studenog u Dvorani Vijuš.

"Na veliku žalost, ovim putem obavještavamo sve izlagače, sudionike i posjetitelje tradicionalnog slavonskobrodskog Katarinskog sajma da se isti ove godine neće održati.  S obzirom na sve okolnosti koje su nastale zbog epidemije i povećan broj zaraženih koronavirusom, 25. po redu Katarinski sajam morao se odgoditi s ciljem zaštite zdravlja svih građana, odnosno sprječavanja izlaganju mogućoj zarazi koronavirusom", stoji u obavijesti na mrežnoj stranici Grada Slavonskog Broda.

Katarinski sajam tako se pridružio dugoj listi događanja u Slavonskom Brodu koja su otkazana popust Dječjeg sajma, Mega bikers susreta, CMC festivala, središnjih programa Brodskog kola, Fišijade,  Pečenkijade i brojnih drugih manifestacije. Ni ostatak županije nije prošao bolje, otkazani su brojni programi obilježavanja dana općina, Ljeto u Sibinju, Novogradiško glazbeno ljeto, Stupnička berba grožđa, Ižimača i druge folklorne manifestacije.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE