Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Show
Originalni Brođani: Doslovno ih došlepali na njihovo vjenčanje...
MA KAKVA LIMUZINA: Vozač šlep službe Josip (24) uspio je nagovoriti djevojku Martinu (21) da na vjenčanje dođu na šleperu po zamisli Josipovog prijatelja

 "Kada imaš prave prijatelje onda njima svašta dobroga padne na pamet. Tako je i mom prijatelji Ivanu Mijiću palo na pamet da mene i moju Martinu na vjenčanje doveze na šlep vozilu", rekao je mladoženja Josip Orozović (24), piše 24sata.hr.

Dodao je da je dolazak kamionom na vjenčanje bila i njegova želja jer ipak je dugo vozač šlep službe.

"Njegova mi se ideja svidjela, jer i sam sam vozač šlep službe. Rekao sam to djevojci Martini (21). U početku me malo čudno pogledala, jer kao i svaka mlada očekivala je da na vjenčanje dođe u okićenoj limuzini, a ne na kamionu. Kada su joj i drugi rekli da je ideja orginalna i njoj se svidjelo i pristala je. Da to nismo napravili, nikada ne bi osjetili takvo uzbuđenje i radost. Na kamionu smo bili mi mladenci i naši kumovi", rekao je uzbuđeni Josip koji u vezi s Martinom Vračević već šest godina. U petak su se vjenčali u Slavonskom Brodu i oduševili mještane baš kao i svoje goste na svadbi.

"Moj prijatelj Ivan dao si je truda i lijepo je uredio kamion. Kad smo ga vidjeli ostali smo “paf” - rekao je Josip. Novopečeni barčni par otrkio je da su se u šest godina uspjeli jako dobro upoznati što smatraju jednim od glavnih preduvjeta za složan zajednički život.

"U šali smo rekli prijateljima da ćemo narednih dana Martina i ja biti zauzeti, jer valja raditi na potomcima. Nisu se naljutili već su nam poželjeli sreću", kroz smijeh je rekao Josip. Veseli par i njihovi uzvanici slaviti su nastavili i jučer.

"Svadba je vesela da veselija ne može biti. Nastojati ćemo ispuniti jedno drugome ono što samo i obećali na samom vjenčanju, pa i više od toga", obećao je Josip.

Kako je izgledao ovaj originalni prijevoz na svadbu pogledajte na 24sata.hr

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE