Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
Od jutros ponovo vozi javni prijevoz i u Brodsko-posavskoj županiji
Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odvijanju i načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, pružatelji usluga javnog gradskog i prigradskog prometa mogu obavljati svoju djelatnost od 27. travnja 2020. godine uz propisane epidemiološke mjere opreza vezane uz organizaciju javnoga prijevoza.

 Povodom Odluke, Terzić bus d.o.o. organizirat će javni gradski prijevoz uz pridržavanje svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na vožnju javnim prometom.

Javni gradski prijevoz odvijat će se prema subotnjem (školski praznici) rasporedu vožnje, osim nedjeljom i blagdanom, kada je na snazi nedjeljni raspored vožnje. Raspored vožnje možete vidjeti na službenim stranicama Terzić busa.

Slijedom odluke Stožera civilne zaštite RH od ponedjeljka 27.travnja Slavonija Bus počinje s prometovanjem javnih gradskih i prigradskih linija sa smanjenim brojem polazaka. Kako napominju, trudit će se ispoštivati sve higijenske mjere koje su potrebne sigurnost građana ali i samih djelatnika. 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE