Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
Nova predsjednica je Melisa Škorić, članica klastera od njegova osnutka
Da je udruživanje u turističke klastere vrijedno ne samo stvar potrebe nego i (sve)ukupnog probitka i uspješnosti na tržištu njegovih članova pokazuje i sinoćnja, u ponedjeljak navečer, na izborna skupština Turističkog klastera "Slavonska košarica", održana u prostorima Galerije Ružić u slavonskobrodskoj Tvrđavi.

 Izvještaj o aktivnostima i uspješnom djelovanju klastera podnio je brodski gradonačelnik i predsjednik TZ Slavonskog Broda Mirko Duspara. Naveo je većinu aktivnosti klastera naglasivši da je klaster "Slavonska košarica" sada najveći klaster te vrste u Hrvatskoj i da okuplja 134 članova s područja svih pet slavonskih županija.

-Temeljni cilj klastera je pomoći u plasmanu proizvoda svojih članica i njihovoj promidžbi. Osam godina brzo je prošlo otkako osnovali ovaj klaster pokrenuli i osnovali, drago nam je što klaster brzo proširio na sve slavonske županije. Imamo razloga za zadovoljstvo onim što smo radili i učinili-rekao je Mirko Duspara. 

Nakon četiri godine mandata dosadašnji predsjednik klastera Dejan Vuksanović dužnost je "predao" novoj predsjednici, Melisi Škorić. -Ja sam napravio sve što je trebalo i drago mi je da je klaster ovako "porastao", trud nam se svima okupljenima oko klastera ne samo isplatio nego i pokazao da smo od početka bili i da i sada jesmo na pravom putu-kazao je Dejan Vuksanović.

Novas predsjednica klastera Melisa Škorić članica je klastera od samog osnutka, bavi se izradom unikatnog i modnog nakita i suvenira, i sl. -Klaster nam je pomogao svima da predstavimo ono čime se bavimo i ponudimo tržištu, to očekujemo i nadalje, dat ću sve od sebe da u tome uspijemo-rekla je Melisa Škorić. U sklopu programa izborne skupštine klastera predstavljeni su i novi članovi, pa su tom prilikom predstavljene vinarije Kalazić, Svjetli dvori i Vukoje iz Baranje, te OPG Kalić iz Vrpolja s ponudom  proizvoda od konoplje.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE