Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Nogometna akademija NOPO – Legen krenula s radom
Od početka ove godine dosadašnja Škola nogometa NOPO iz Gornje Vrbe dobila je pojačanje u slavonskobrodskoj Školi nogometa Legen. Spajanjem ove dvije škole nastala je Nogometna akademija NOPO Legen koja imao oko 100 polaznika u 5 kategorija. Nakon što su dopušteni treninzi svi treneri u akademiji zaduženi za svoje kategorije krenuli su s radom.

 Loše vrijeme i jaka kiša za vrijeme snimanja ove reportaže onemogućila je trening svih polaznika škole s obzirom da su pomoćni i glavni teren bili pod vodom. U Nogometnoj akademiji NOPO Legen složena je križaljka trenera po kategorijama pa tako limačiće vodi Berislav Baričević, a limače Berislav Petrović. Za mlađe i starije i pionire zadužen je Bruno Lucić, dok će s kadetima koja je nova kategorija od nove sezone biti Marijan Leović. Tu je kao vanjski suradnik stalni član prve postave Marsonije Karlo Baričević.

U ovoj skraćenoj sezoni stariji pioniri NOPO - Legen igrali su Ligu Brodsko – posavske županije, dok su u istom natjecanju bili i mlađi pioniri koji su imali rezultat iznad svih očekivanja.

Limači NOPO – Legen koje vodi Berislav Petrović natjecali su se u Međužupanijskoj ligi Brod / Požega te su i oni odigrali samo jesenski dio prvenstva.

Već sada na treninzima treneri su sve uzraste rasporedili po godištima u kojima će igrati od jeseni kada im počinje nova sezona. Velika želja Nogometne akademije NOPO Legen je nastup u Prvoj Kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje.

Osim dječaka u Nogometnoj akademiji NOPO – Legen su trenutno i 2 djevojčice i to sestre  Iva i Maja Zirdum. Svi polaznici dolaze iz 9 naselja, dok ih je najveći broj iz Gornje Vrbe i Slavonskog Broda, a ostali su iz: Brodskog Varoša, Ruščice, Klakara, Oprisavaca, Stružana, Gornje Bebrine, Zadubravlja i Bickog Sela.

 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE