Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Mlade Alfe odlične u Zreču
16. studenog 2019. godine u Zreču (Slovenija) održan je međunarodni ITF A-1 turnir na kojem je nastupilo 500 natjecatelja iz 12 država i 34 kluba.

 Brodski TKD klub „Alfa Brod“ nastupio je s tri mlađa juniora i sva trojica su u vrlo velikoj i žestokoj konkurenciji uspjeli osvojiti medalju.

NOA REPIĆ – 1. mjesto forme žuti pojas. Na svom drugom natjecanju ponavlja  uspjeh i ponovno osvaja zlatnu medalju.

LEON ŽAJGAR -  2. mjesto  -50 kg. Leon ima tri vrlo zahtjevne borbe gdje je morao dati doslovno sve od sebe kako bi došao u finale. U polufinalu stiže prednost protivnika i prekreće borbu u svoju korist. Finale žestoka borba gdje gubi borbu za samo jedan bod.

STJEPAN ANDRIĆ -  3. mjesto  -70 kg. Stjepan po prvi puta nastupa u mlađim juniorima. Na njegovu žalost u polufinalu radi borbu protiv odličnog i iskusnog Bugara, gdje daje sve od sebe zadavši ali i primivši dosta udaraca. U drugoj rundi Bugar svojim iskustvom smiruje tempo i odvodi borbu u svoju korist a kasnije i osvaja kategoriju. Za prvi nastup u mlađim juniorima nema se što prigovoriti.

Ovu mladu i borbenu ekipu vodili su Adam Hercog i Robert Katušić. Za ovu godinu Alfe su završili natjecateljsku sezonu ali nastavljaju rad do kraja godine kada će biti kratka pauza.  

 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE