Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Mihaelu i Mateji odličja sa Prvenstva Hrvatske u katama
U nedjelju, 1. prosinac 2019. brodski karataši nastupili su na prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u katama.

 Prvenstvo se održalo u Zagrebu, a za Brođane nastupili su i  Ana Lujić , Mihael i Matea  Ećimović. Izvrsnim nastupom Mihael je osvojio treće mjesto u kategoriji mlađih seniora a Matea je osvojila treća mjesta u kategoriji juniorki i mlađih seniorki.

Ana Lujić ( mlađa kadetkinja)  nastupila je u uzrasnoj kategoriji kadetkinja i u konkurenciji 22 natjecateljice došla do borbe za treće mjesto. Na žalost izgubila je od favorizirane predstavnice Daruvara za 0,26 boda. Matea je u izvrsnom nastupu osvojila dva treće mjesta u vrlo jakoj konkurenciji natjecateljica reprezentativki Hrvatske te osvajačice sedmog mjesta na Svjetskom prvenstvu (Čile- 2019.). Mihael je osvojio treće mjesto plasirajući se ispred reprezentativaca u uzrasnoj konkurenciji mlađih seniora. Osvojivši odličja na državnom prvenstvu Matea i Mihael ulaze u izborni proces za Europsko prvenstvo za 2020. godinu.

U subotu 31.11. 2019. ekipa K.K. Slavonski Brod u sastavu Borna Kujundžić, Nikola Birač, Dora Has, Leo Lamešić, Dani Avdagić i Marko Tomljenović nastupili su u Banja Luci. Na 4. Karate turniru “Castra Open 2019“ nastupilo je 68 klubova sa 836 natjecatelja iz 6 država.

Nikola Birač i Dora Has osvojili su druga mjesta a Dani Avdagić i Marko Tomljenović treća mjesta u svojoj konkurenciji.

 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE