Vijesti - Kultura i obrazovanje
Brodportal
02.18.2020. 14:45:00
Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi
Slavonskobrodska Industrijsko-obrtnička škola jučer je bila domaćin međužupanijskog natjecanja u vožnji motornog vozila.

 U tri različite discipline tijekom dana tehniku vožnje kamiona odmjerilo je 10 srednjih škola iz 7 županija. Natjecali su se u tri discipline gdje se od učenika, budućih vozača očekivala preciznost, snalažljivost, dobri refleksi, sigurnost – ukratko, sve ono što treba imati dobar vozač. Na svečanosti otvorenja natjecatelje i njihove instruktore pozdravili su predstavnici gospodarske i obrtničke komore te Brodsko-posavske županije. Da se u brodskoj Industrijko-obrtničkoj školi dobro radi potvrdilo je i današnje priznanje, naime David Dubinko osvojio je drugo mjesto. Uz njega najbolji su danas bili Fran Goričanec Nemet iz Đurđevca, Luka Taraba iz Zagreba, Antonio Vidačak iz Varaždina te Kristijan Hodak iz Siska. 5 najboljih učenika ostvarili su izravni plasman na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia koje će se održati u svibnju u Zagrebu. 

 
http://www.brodportal.hr/m/clanak/meduzupanijsko-natjecanje-u-voznji-motornog-vozila-odrzano-u-brodskoj-industrijsko-obrtnickoj-skoli-25174
IZ KATEGORIJE
Politika
Priopćenje Stožera CV

21 nova pozitivna osoba u Brodsko-posavskoj županiji, jedna preminula osoba od Covid-19

Kultura i obrazovanje
VIDEO

Što donosi proljeće u kulturi?

Politika
VIDEO

Zrak u Slavonskom Brodu i dalje onečišćen

Kultura i obrazovanje
VIDEO

1,1 milijuna kuna za županijske stipendije

Gospodarstvo
VIDEO

Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a