Show - Glazba
Brodportal
02.17.2021. 08:45:34
Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda
Publika još 9 dana može glasati za nagradu Ambasador elektroničke glazbe

 Publika do 26. veljače 2020. godine ima priliku on line glasati za nagradu Ambasador elektroničke glazbe, prvu specijaliziranu nagradu te vrste u Hrvatskoj, koja se dodjeljuje akterima regionalne scene za ostvarenja u proteklih godinu dana. Publika za svoje favorite može glasati u pet hrvatskih i pet regionalnih kategorija dok će struka dodijeliti nagradu u ukupno 18 kategorija.

Stručna radna skupina sastavljena od 80 članova iz čitave regije predložila je 770 projekata i izvođača za petu nagradu Ambasador, a još je 50 prijedloga pristiglo kroz javne prijave. Među nominiranima su dva renomirana DJ-a iz Slavonskog Broda; Egoless koji je nominiran u kategoriji bass izdanje godine i Toni Teskera nominiran u kategoriji tech-house izdanje godine. Također,  za najbolje ambijentalno izdanje godine nominiran je single Hatar s debitantskog albuma In sight, talentiranog producenta iz Slavonskog Broda Vedrana Hatara.

Svoje favorite publika može podržati glasanjem na internetskoj stranici nagrade www.ambasador.hr do 26. veljače 2021. godine, dok će glasanje struke trajati do 28. veljače 2021. godine. Svečana dodjela nagrade Ambasador, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se 19. ožujka 2021. u Centru Gervais u Opatiji. 

Ambasador u svom jubilarnom 5. izdanju svijetli crveno kako bi ukazao na golemu krizu koja je pogodila hrvatsku i regionalnu glazbenu industriju, ali i kulturni sektor u cjelini. Svi će vizuali nagrade ove godine biti crvene boje te će se isticati uz slogan #RedAlert. 

 

http://www.brodportal.hr/m/clanak/medu-nominiranima-su-dva-dj-a-i-jedno-glazbeno-izdanje-iz-slavonskog-broda-28132
IZ KATEGORIJE
Glazba
Zbog koronavirusa

Memorijal "Ostat ću mlad - Krešimir Blažević" odgađa se za lipanj

Zanimljivosti
Životni projekt

U 65. godini želi izdati prvi roman, ali treba pomoć

Zanimljivosti
"Global Greening"

Oriovac i Slavonija uz bok New Yorku, Londonu, Sydneyju…

Foto
Od 15. ožujka

Volim svoju županiju: Novi vizualni identitet za novi krug foto natječaja

Glazba
VIDEO

Band Aid Slavonia i Rockoko Orchestra šire poruku ohrabrenja