Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Show
Lara Santini - svjetska prvakinja u wellness fitnessu rodni Split zamijenila Slavonskim Brodom
Jedna od najčešćih odluka koju građani donose na početku nove godine odnosi se na zdraviji stil života: prestanak pušenja, gubitak kilograma, bolja tjelesna forma – samo su neke od novogodišnjih odluka koje nažalost, najčešće padaju u vodu. Kako doći do bolje forme, kako ustrajati u vježbanju, kako skinuti poneki kilogram. Novinarka SBTV-a Ivana Imrešković odgovore je dobila od najbolje – ona je Lara Santini, apsolutna svjetska prvakinja u bodybuildingu i u to kategoriji Wellness Fitness.

 Ona je Splićanka, studentica kineziološkog fakulteta u Zagrebu, ima 22 godine i prošlu 2019. godinu pamtit će po najvećem uspjehu u svijetu bodybuildinga. I ne samo to, Lara je najtrofejnija hrvatska sportašica u bodybuldingu. Ovako velikom uspjehu, priznaje, nije se nadala. Iako iza svega stoje godine i godine rada, odricanja i doslovno čeličenja u teretanama. I sve se to isplatilo u 2019. Jer u njezinoj kategoriji, iako je naglasak na donjem dijelu tijela, suci gledaju i ocijenjuju apsolutno sve. Za ovakav izgled nije dovoljno tek vježbanje i pozitivan duh. Tu je odmor, dovoljno sna i ključno – prehrana.

Nove godine, rođendani, važni datumi u kalendaru i osobnom životu – Lara ih je sve provela u teretani. Profesionalni sport naime zahtijeva disciplinu, doslovno svaki dan. Ipak tek tijelo i um zajedno tvore savršen mehanizam. 

Mnogi će se pitati: što profesionalna sportašica iz Splita radi u Slavonskom Brodu. Odgovor je poprilično jednostavan: njezin je dečko Brođanin. 

S tek 22. godine osvojiti najviša priznanja u onome čime se baviš za Laru nije demotivirajućeg. Uvijek postoji stepenica više u životu za sve što radiš...u skladu s tim njezina je novogodišnja želja. 

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE