Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Košarkašice Broda na Savi vratile se treninzima u dvorani
Košarkašice Broda na Savi vratile su se ekipnim treninzima u dvorani. Igračice trenera Dražena Rimarčuka željne su prije svega treninga, a onda i utakmica kojih neće biti još neko vrijeme. Za njih je ipak najvažnije da su u dvorani te da odrađuju sve zadano što od njih traži trener.

 Sezona u Drugoj ligi – sjever za košarkašice Broda na Savi je poništena tako da se od jeseni kreće s iste točke u kojoj su djevojke trenera Rimarčuka bile prije početka ovogodišnjeg prvenstva. U svemu ovome najlošije su prošli klubovi koji su imali ambiciju plasmana u viši rang natjecanja. Brođanke su u prvenstvu sjeverne skupine Druge lige osvojile 3. mjesto tako da jedino za čime žale su lige juniorski i kadetkinja u kojima su imali ambiciju plasmana na završnicu Prvenstva Hrvatske. Nakon što nije bilo treninga u ožujku i travnju od 15. svibnja košarkašice Broda na Savi nalaze se u dvorani.

Za vrijeme kad nije bilo treninga pojedine igračice su samostalno trenirale, dok su početkom svibnja u manjim grupama trčale dionice do Poloja. U ovom periodu se uglavnom nadoknađuje propušteno iz ožujka i travnja, dok djevojke željno očekuju i utakmice. U juniorsko – kadetskoj ekipi prvo ime je Edita Poljac koja bi od jeseni trebala igrati na dvojnu registraciju za klub u Prvoj ligi i za svoj matični Brod na Savi.

Među igračicama Broda na Savi na studij bi ove jeseni trebala Marija Fastić - Pajk te je stoga upitan njen ostanak u klubu.

Za sada trener Dražen Rimarčuk treninga održava 2 puta u tjednu od sat i pol, dok će se raditi preko srpnja i kolovoza, prema tome nema stanke.

Ovog ljeta ŽKK Brod na Savi radit će i školu košarke koja će se od 9 do 10 sati održavati u srpnju i kolovozu u dvorani Vijuš.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE