Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Sport
Karlo Kokanović novo pojačanje u brodskoj 'Marsi'!
U Nogometnom klubu Marsoniji nastavljaju s politikom dovođenja ponajboljih nogometaša s područja Brodsko - posavske županije. Tako je nakon Darija Živića (Sredanci), Filipa Bungića (Gornji Bogićevci) i Dinka Matoševića (Cernička Šagovina) ovo ljeto angažiran i Karlo Kokanović iz Gundinaca.

 Radi se o brzonogom i neugodnom napadaču koji je u dresu Sikirevaca bio među ponajboljim igračima Međužupanijske lige Brod / Požega. Sada je dobio prigodu sav svoj potencijal prezentirati u Bijelo-crnom dresu na trećeligaškom istoku. Osim u Sikirevcima i Gundincima Kokanović je nastupao u Četvrtoj HNL - istok u dresu Šokadije iz Babine Grede, dok je ovog vikenda na memorijalu u Gornjoj Vrbi u pobjedi Sikirevaca s 5:1 nad Zadrugarom iz Oprisavaca postigao svih 5 golova.

Kokanović je peto novo ime u Marsoniji ovog ljeta s obzirom da je uz ranije nabrojane igrače angažiran i Igor Blagojević iz Dalja koji je bio član BSK-a iz Bijelog Brda. Sve nove igrače Marsonije ljubitelji nogometa sa zapadnog dijela Brodsko - posavske županije moći će vidjeti večeras (srijeda, 12. kolovoz) od 20 sati u Novoj Kapeli protiv domaćeg Slavonca, novog člana MŽNL Brod / Požega. Bit će to za oba kluba pripremna utakmica s kojom će se obilježiti Dan Općine Nova Kapela kao i otvorenje novih reflektora na nogometnom igralištu 

IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE