Vijesti
Kolumne
Sport
Show
SB danas
Atlantis
Kalendar događanja
Strip
Vijesti
I Brođani među naj doktorima i doktoricama
Šestu godinu portal mojdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru korisnika portala u Republici Hrvatskoj:

 Portal tako nastavlja s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava stvara, što je moguće, realnija slika o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj.

"Komentar po komentar, i tako već osam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih vas, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima. Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima", kaže uredništvo portala.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore  su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, a neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među naj doktorima i doktoricama su i oni iz Slavonskog Broda. U nastavku donosimo popis po granama medicine:

GINEKOLOG: 

Filomena Tolić-Kovačić, Vesna Ćosić,  Leonardo Tomić, Krešimir Barišić - Slavonski Brod

ORALNI KIRURG:

Marijan Baranović - Slavonski Brod

OPĆI KIRURG:

Darko Kraljik - Slavonski Brod

OBITELJSKA MEDICINA:

Emina Mehičić - Slavonski Brod

STOMATOLOG:

Nikica Marinić - Slavonski Brod

"Portal najdoktor.com čestita svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji, ali i svima Vama korisnicama i korisnicima portala najdoktor.com, čiji je trud rezultirao ovim popisom! Globalna informatizacija nam daje među ostalim mogućnosti da se organiziramo, informiramo i utječemo na društvene promjene kao nikada ranije. Jedan takav primjer je portal najdoktor.com, pokrenut uz jako malo novca i puno truda razvija se u relevantan čimbenik donošenja odluka pacijenata s jedne strane te doktora s druge strane. Mi kao udruga smo tu da razvijemo što kvalitetniji portal kao platformu u svrhu ostvarivanja svih ovih ciljeva. Međutim, odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktorima koji su nas ikada liječili. Ako želimo imati kvalitetnu platformu za uspoređivanje i odabir doktora za svoje potrebe potrebno je da svako od nas da svoj doprinos. Zajedničkim djelovanjem dobivamo alat za donošenje kvalitetnijih odluka pri odabiru tko će nas i kako liječiti budućnosti! Što nas više podjeli vlastito iskustvo o određenom doktoru iz presjeka svih iskustava dobivamo bolju sliku o tom doktoru. Što se veći broj ljudi uključi i podjele iskustva o doktorima koji su ih liječili dobivamo bolju sliku o doktorima te ih tada možemo kvalitetnije uspoređivati i birati. Stoga vas pozivamo da i Vi date svoj doprinos, prisjetite se svih doktora koji su vas liječili u nekom životnom trenutku (ili Vas i dalje lijeće) te podijelite svoje iskustvo tako da im napišete komentar i pridijelite pripadajuće ocjene!  Također pozivamo vas da prijavljujete sve promjene i dopunite podatke koji nedostaju u svezi mjesta rada, broja telefona, radnog vremena, odlaska u mirovinu", kažu na portalu.

VEZANI ČLANCI
IZ KATEGORIJE
NAJČITANIJE