Županija i Grad čestitali Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Stanovnicima Slavonskog Broda i Brodsko-posavske čelni ljudi Grada i Županije uputili su čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.08.2020
Županija i Grad čestitali Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja


 "Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja priziva u sjećanje slavne dane borbe za stvaranje slobodne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.  Uz ovaj blagdan, prisjećamo se 5. kolovoza 1995. kada je u vojno-redarstvenoj akciji "Oluja" oslobođen grad Knin. Sudionicima VRA  "Oluja" i svim braniteljima zahvalni smo na žrtvi i  nesebičnoj ljubavi koje su ugradili u temelje naše Domovine. Poštovani stanovnici Brodsko-posavske županije, čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnicu VRO Oluja", poručili su u čestitci predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić i župan Danijel Marušić.

"Drage Brođanke i Brođani, 5. kolovoza se s ponosom prisjećamo hrvatske borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju te odajemo počast svim braniteljima koji su se borili za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku. Uz posebnu zahvalnost i poštovanje prema svim poginulim, nestalim i stradalim braniteljima Domovinskoga rata, svim građankama i građanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnicu vojno – redarstvene operacije „Oluja“, stoji u čestitci gradonačelnika Mirka Duspare.

Zadnje vijesti

Peta uzastopna pobjeda nogometaša Marsonije

Pet novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije