Župan Marušić obišao završene radove dogradnje Dječjeg vrtića "Vjeverica"

Župan Danijel Marušić, u pratnji općinskog načelnika Nikole Denisa i zamjenika načelnika Josipa Kolodzieja, obišao je u utorak, 11. svibnja 2021., Dječji vrtić „Vjeverica“ u Starom Petrovom Selu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.05.2021
Župan Marušić obišao završene radove dogradnje Dječjeg vrtića "Vjeverica"


 Radi se o Dječjem vrtiću Nova Gradiška, Područnom odjelu "Vjeverica" u kojem je dograđena i rekonstruirana postojeća zgrada vrtića.

Vrtić trenutno pohađa 32 djece u dvije mješovite skupine po 16 djece u 10 satnom programu. Dograđeni dio vrtića omogućit će boravak još jedne skupine  od 11 djece u kraćem programu. Glavni cilj projekta je povećanje standarda dječjeg vrtića na ruralnom području. Specifični ciljevi projekta su povećanje broja upisane djece u redoviti program predškolskog odgoja, povećanje broja integrirane djece s teškoćama u razvoju u redoviti program, formiranje programa sportske igraonice i igraonice na engleskom jeziku izvan redovitog programa i usklađivanje djelatnosti ustanove s odredbama Državnog pedagoškog standarda. U sklopu projekta rekonstrukcije vrtića bit će izgrađeni, opremljeni i stavljeni u funkciju ulazni trijem i vjetrobran hodnika iz kojeg se pristupa toaletu za invalide, spremište te garderoba, kupaonica i nove skupne sobe.

Projekt uređenja Dječjeg vrtića "Vjeverica" u naselju Staro Petrovo Selo, vrijedan ukupno 406.097,50 kuna,  realiziran je uz pomoć Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koje je projekt sufinanciralo sa 237.567,00 kuna.

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske