Zrinka Posavec otvara 31. Brodsko glazbeno ljeto

Njezin je moto kako 'Glas otkriva dušu, strast i želje', u što su se uvjerili svi koji su do sada imali prilike slušati talentiranu i cijenjenu glazbenicu, Zrinku Posavec.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.06.2020


 Uskoro će publika u Slavonskom Brodu imati opet prilike čuti Zrinku Posavec i njezine izvrsne glazbenike. Ovim koncertom 18. lipnja 2020. otvara se 31. Brodsko ljeto 2020.

Zrinka Posavec je iznimno talentirana pjevačica, kantautorica, pjesnikinja, glazbena pedagoginja. Njezini su koncerti prožeti najljepšim pjesmama, melodijama i stihovima no i zanimljivim iskustvima koja glazbenica dijeli s publikom, uz koja se redovito svi nasmiju. Nakon njenih koncerata publika izlazi s osmjehom na licu, ispunjena najljepšim glazbenim trenucima. Ova autorica muzici pristupa iz duše, strasno, izvodeći one skladbe kroz koje može najbolje ispričati samu sebe, a tako dotaknuti i one koji je slušaju.

Na repertoaru će se, u četvrtak 18. lipanja  od 21 sat, tako naći tople starogradske pjesme koje pripadaju Panoniji, pjesme iz Međimurja i pjesme iz njezine Slavonije, njezine autorske skladbe "Za tebe", "Sanjam kako putujem", no i neke od najpoznatijih pjesama sevdaha poput „Stade se cvijeće rosom kititi“ i „Moj dilbere“. Na pozornici na otvorenom prostoru, platou pored same Kazališno koncertne dvorane Zrinki će se pridružiti vrsni glazbenici okupljeni u ansambl: Mladen Kosovec na harmonici, Ambrozije Puškarić na gitari, Borna Šercar na udaraljkama i Goran Delač na kontrabasu.

Nakon dva iznimna albuma, PANTOMIMA- Sevdah i Panonika i Gradovi i sela, brojnih koncerata po Hrvatskoj i svijetu, nakon mnogobrojnih glazbenih pozornica, Zrinka Posavec dolazi u Slavonski Brod pokloniti svoje pjesme i melodije.

Ulaz na koncert je besplatan, pa ne postoji niti jedan razlog da četvrtak večer ne uljepšate koncertom Zrinke Posavec.

Bit će to večer za pamćenje, ispunjena dubokim emocijama i emotivnim interpretacijama.

 

Zadnje vijesti

Prva nedjelja došašća: Zašto se pali prva svijeća na adventskom vijencu?

Rast vrijednosti poljoprivredne proizvodnje na gotovo 19 mlrd kuna

Marsoniji za bod izmaknuo naslov jesenskog prvaka 3. HNL - istok

FOTO GALERIJA

Koracima i stopama Andrije Štampara

Kadetsko-juniorska ekipa Karate kluba Slavonski Brod prvaci Hrvatske

Kardinal Puljić; "Prevažno je da među vama bude prava sloga, jer neprijatelj želi sijati mržnju, nerazumijevanje"

Održana edukativna i razumljiva radionica za novinare u projektu “Zajednica bez granica”

'Big Bike Racing' okrunio sjajnu sezonu domaćinstvom završne svečanosti sezone u disciplini Oldtimer moto utrke