Zorica Kondža I SBTV Brođanima pružili večer koja će se dugo pamtiti

Prvi puta u svojoj karijeri okrunjenoj brojnim nagradama i priznanjima, Zorica Kondža u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.12.2018


 Puna kazališno-koncertna dvorana uživala je u 14. po redu božićnom darovnom koncertu u organizaciji SBTV-a. Nakon sjajnih imena hrvatske glazbene scene došao je red i na divu nenadmašnog glasa i glazbenog repertoara. Zoricu Kondžu na pozornici je pratio i vrsni orkestar Joška Banova.

"Bila sam dobre volje, svi moji glazbenici su bili raspoloženi, mislim da se ta energija mora prenijeti na publiku. Moj pristup glazbi je da ti bude uvijek s dušom i da bude iskreno i da će to publika osjetit, na kraju je to tako bilo. Vidila sam tu interakciju između nas, napunila sam baterije od publike i publika od mene nadam se i nadam se da ćemo se ponovo vidit, ali ne za 20 godina nego malo prije", rekla je nakon koncerta Zorica Kondža za SBTV. 

Hit "Ti si moj san" Zorica je na pozornici otpjevala s Brođaninom Dominikom Blaževcem.

I Brođani su uživali u dvosatnom glazbenom događaju za pamćenje. Redali su se hit za hitom, od "Ima jedan svijet" s kojim je Konžda još davne 1982. godine osvojila splitski festival do niza nezaboravnih pjesama s kojima je ova izvođačica u karijeri dugoj više od tri desetljeća osvojila brojne nagrade u Hrvatskoj i inozemstvu. 2015. godine i nagrada Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi. 

"Kad razmišljate o onome što radite, kad gajite taj jedan stil, kad razmišljate da bude i dobar tekst i glazba, onda nema veze kad su pjesme nastale. Prije sam bila rokerica, a danas ne dijelim pjesme na žanr već na dobre i loše", ističe Kondža.

I ovogodišnji koncert darovnog je karaktera. Sredstva su ovoga puta išla u opremanje Opće bolnice "Dr. Josip Benčević", a koncertni spektakl svima u kazališnoj dvorani bio je još jedan dar SBTV-a uoči božićnih blagdana. 

Divu Zoricu Kondžu Brođani su ispratili uz bis i kako to priliči prvom susretu, na nogama i pjevajući u glas.

Zadnje vijesti

Uskrsni sportski vikend u znaku nogometa

Završena druga faza projekta Okusi graničarskog posavlja

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod čekanje pola sata

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa

Sjajni nastup Mazatora na 100 milja Istre