Zoran Galetić novi trener Zvonimira iz Donje Vrbe

Za nogometaše Zvonimira iza Donje Vrbe prošla sezona u Prvoj Županijskoj ligi nije bila previše uspješna.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.07.2019


 Među 14 klubova završili su na 12. mjestu, ali nisu došli u opasnost borbe za ostanak. U međuvremenu je u Donjoj Vrbi došlo i do promjene trenera, dok su počeli s pripremama za novu sezonu u kojoj očekuju puno bolje rezultate nego u prošloj.

Nogometaši Zvonimira iz Donje Vrbe imali su daleko bolji prvi dio sezone u kojem su osvojili 21 bod, a u nastavku samo 8. Razlog je taj što je cijeli drugi dio zbog ozljede propustio njihov najbolji igrač Filip Marinović koji je sa 6 golova drugi najbolji klupski strijelac, a igrao je samo jesensku dionicu. Uz njega cijelo prvenstvo iz istog razloga propustio je Alojz Tolić, dok je Franjo Marić morao na golu braniti ozlijeđen. Stoga je u cijelom prvenstvu zabilježeno 9 pobjeda, dvije neodlučene i 15 poraza od kojih je 7 bilo s minimalnim rezultatom.

Momčad Zvonimira u prošlogodišnjem prvenstvu je na domaćem terenu osvojila 25 bodova, a samo 4 u gostima. Pojede iz Donje Vrbe odnijele su ekipe iz: Bukovlja, Starog Slatinika, Sibinja i Nove Kapele, dok je bod osvojila Batrina. U gostima je Zvonimir slavio baš u Batrini, dok je bod osvojen u Bukovlju. Najviše nastupa imaju Josip Katalinić i Filip Jurić, dok je Mario Bačić s 12 golova najbolji klupski strijelac.

Nakon završetka prošle sezone klupu Zvonimira odlučio je napustiti trener Darko Vrljić, dok je umjesto njega u Donji Vrbu došao Zoran Galetić. On je prošle nedjelje, 14. srpnja odradio prvu prozivku i trening uoči početka nove sezone. Novom treneru Galetiću odazvao se 21 igrač među kojima su povratnik u klub iz Rešetara Đuro Botica te napadač Dalibor Jukić koji je bio u Tomislavu iz Donjih Andrijevaca. Ovog ljeta Zvonimir su napustili: Vedran Jozić, Ivan Lović i Vedran Đula.

U Zvonimiru iz Donje Vrbe svakako se nadaju puno boljoj novoj sezoni u Prvoj Županijskoj ligi koja je ostala bez prvih 7 klubova iz prošlogodišnjeg prvenstva.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Zvonimira iz Donje Vrbe imat će sutra od 16,30 na Memorijalu u Trnjanima u kojima će im protivnik biti Selna.

Zadnje vijesti

Kakva je budućnost bosanskobrodske Rafinerij?

Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 studenata

Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema