ŽKK Brod na Savi: Poraz je bolan, ali prevladati ćemo mi i to!

Utakmica koja je nosila mnogo tereta za igračice obiju ekipa, jer odlučuje o ostanku u Prvoj Ligi, nije tako izgledala u prvoj četvrtini jer se postigao visok rezultat 21:20, tek neznatna prednost na strani domaćih.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.02.2018
 Još sredinom 2. četvrtine i dalje je bilo +1 za domaće 28:27 no tada gošće čine odlučujuću razliku (4:15) koju domaće cure više ne uspijevaju nadoknaditi. Tračak nade se ukazao početkom 3. četvrtine kada Mihaela Lazić veže 5 poena za 37:42, no to je bilo sve jer potom igračice Dubrave iznova odlaze na visoku razliku kojom i završava utakmica 61:75. Bile su gošće bolje večeras i pobjeda je potpuno zaslužena, najbolje u redovima gošći amerikanke Taylor 28 i Principe 17 pokazale su da je Dubrava mudro uložila i to joj se vratilo u drugom dijelu prvenstva u kojem je to sasvim druga ekipa. Igračice Broda na Savi dale su sve od sebe na terenu, no sinoć nisu bile na nivou nekih prethodnih utakmica i to je na kraju rezultiralo porazom.

"Ovaj poraz nas neće zaustaviti nastaviti ćemo dalje i nećemo odustati od davno postavljenih ciljeva, a nadamo se i nešto naučiti iz svega i znati se u budućnosti bolje postavljati i boriti za te svoje ciljeve. Na kraju hvala našim navijačima koji su i večeras bili s nama i dali nam potporu, sa zahvalnošću ćemo se i dalje truditi biti što bolji i zalaganjem i dobrom igrom im uzvratiti za njihovu vjernost", kažu u klubu te dodaju:

"Mi se nećemo predati, niti odustati!"

 

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mu bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji