Žena (60) i muškarac (62) osumnjičeni za ubojstvo predani u zatvor u Požegi

U vezi prijavljenog nestanka 47-godišnjakinje i sumnje u kazneno djelo ubojstva, policija je poslala obavijest.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.11.2019
 Nestanak 47-godišnje Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dana 19. studenoga. Prema prvim informacijama 47-godišnjakinja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru. 

Policijski službenici su odmah po prijavi nestanka započeli sa mjerama traganja i specifičnim kriminalističkim istraživanjem. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, a u okviru kriminalističkog istraživanja, provedene su  određene mjere i radnje. Pritom su zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnjakinje, uhićene dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak). Osumnjičeni su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Dana 23. studenoga, sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi. 

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i traganje, a s obzirom na to da tijelo oštećene nije pronađeno, molimo građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

 

Zadnje vijesti

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Brodsko-posavska županija bez novooboljelih osoba od Covid-19

U Budainka Koloniji zadovoljni sa sezonom u 1. ŽNL

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“