Željko Bebek: Jako uživam pjevajući svoje i nove i bezvremenske hitove

Željko Bebek uspješno je počeo turneju ‘Ono nešto naše 2018.’, potvrđujući tako da je i dalje jedan od ponajboljih izvođača na glazbenoj sceni regije. Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, već će to biti i presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma. Tim povodom ugostila ga je u svojoj emisiji Nedjeljom zajedno SBTV-a urednica i voditeljica Monika Bjelobrk.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.03.2018
Više od 40 godina duga karijera, novi solistički hitovi, suradnja s najpoznatijim glazbenicima uz novi prateći bend, uključujući i najnoviji duet s Oliverom Dragojevićem, novi studijski album 'Ono nešto naše', slobodno vrijeme, hobiji, podrška obitelji, prijatelja i publike - o svemu tome Željko Bebek govori za SBTV...

 - Turneju u ožujku otvorili ste s dva velika koncertna spektakla u Hrvatskoj, u Zagrebu i u Osijeku. Kako je bilo i kakva su očekivanja za nastavak koncertnih nastupa?

Bebek: Spreman sam za cijelu ovu turneju koja će potrajati i u 2018. i u 2019. godini. Zagrebački pa i osječki koncert povrdili su da sve štima i u bendu, energije imamo i za ono što nas još očekuje. Koncert u Zagrebu je prošao u najljepšem mogućem obliku, bio je Dan žena, pa smo priredili spektakl za žene, priredio sam za sve njih ono najljepše što sam mogao toga dana, a to su najljepše ljubavne balade koje sam pjevao u svojoj karijeri od 1974. godine.

- Kakva sada ekipa stoji uz Vas?

Bebek: Glazbenu osnovu čini moj bend koji me prati već godinama, ali smo ga proširlili za gudačke i puhačke instrumente, pozvao sam u goste i 'Gospodare noći' s kojima sam nastupio uz jednu pjesmu, pa i Franku Batelić koja pjeva samnom jedan od najvećih hitova koje sam ikad otpjevao a nikad uživo, a to je 'Jabuke i vino' i tu je naravno jedna ekipa koju zovemo 'Očevi i sinovi' u kojoj su moj producent Branimir Mihaljević i njegova dva sina te moj sin Zvonimir i ja.

Ostatak razgovora pogledajte u video prilogu SBTV-a...

 

Zadnje vijesti

Preminuo Vinko Kuzmić, izgubio bitku s teškom bolešću

Brođani na svečanom obilježavanju 25. obljetnice VRO Oluja u Kninu

Filip Bungić novoj napadačko pojačanje Marsonije

FOTO GALERIJA

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Kadeti Oriolika drugi, a juniori treći na Prvenstvu Hrvatske

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu