Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”

Škola nogometa NK Marsonia i ove je godine po drugi put sjajno organizirala Valentinovo kup u malom nogometu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.02.2018
Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”


 Turnir se kroz 3 dana održao u dvorani Brod u kategorijama: limačića, limača i mlađih pionira te je u sve te 3 kategorije nastupilo 84 ekipa što je duplo više nego prošle godine. Tako su na 2. Valentinovo Kupu osim ekipa iz Slavonskog Broda i Brodsko – posavske županije bili klubovi iz susjednih županija, Sisačko – moslavačke, Požeško – slavonske i Virovitičko – podravske, kao i sastavi iz susjedne BiH. Ovaj odaziv svih klubova je dokaz da Škola nogometa Marsonije sa svima njima ima odlučnu dugogodišnju suradnju.

Posebno su zanimljive bile ekipe koje su došle iz susjedne BiH i to iz Zenice i Tuzle, dok niti ovaj turnir koji organizira Škola nogometa Marsonije ne može proći bez Enesa Mešanovića, nekadašnjeg nogometaša zagrebačkog Dinama i člana reprezentacije BiH koji vodi vlastitu školu nogometa naziva Sport klub Bambi iz Tuzle. 

Uz domaću Marsoniju jedna od najbrojnijih ekipa bila je Segesta iz Siska koja je došla s 5 ekipa, dok su i oni Brođanima uzvratili za posjetu na njihovom turniru.

U najmlađoj kategoriji limačića u finalu je Željezničar s 1:0 bio bolji od Bambija iz Tuzle, dok je treća bila požeška Slavonija koja je nakon penala sa 4:3 bila bolja od slavonskobrodske Škole nogometa Legen. 

U limačima je naslov također pripao Željezničaru koji je s 1:0 svladao Dinamo iz Vidovaca i Dervišage. Za 3. mjesto je Budućnost iz Rešetara s 8:7 nakon penala pobijedila limače Marsonije. 

U najstarijoj kategoriji na turniru, onoj kod mlađih pionira u finalu su Prijatelji iz Bosanskog Broda bolje izvodili penale od Batrine te su slavili s 2:0. Za 3. mjesto je Voćin s 1:0 bio bolji od Željezničara koji se tako pokazao kao najuspješniji klub na ovogodišnjem 2. Valentinovo Kupu. 

Odigrane su i dvije revijalne utakmice. U prvoj su mame iz NK Mladost iz Pavlovaca s 3:1 pobijedile mame iz Udruge Slap. 

U drugoj revijalnoj utakmici su mlađi veterani Marsonije golovima Mašića, Cesareca i Alića s 3:1 svladali starije veterane Marsonije za koje je jedini gol zabio Zovko. Izdvojima da su za mlađe veterane nastupili: Ivan Princip, Mario Petrović, Dino Durak, Mile Bule, Dinko Rosandić, Mario Glavaš, Bernard Brnjić, Braslav Ostojić, Armin Mašić, Vjekoslav Martinović, Danijel Cesarec i Amdir Alić. Za starije veterane Marsonije igrali su: Petar Perković, Andrija Blaževac, Mato Mandžukić, Marjan Zovko, Antun Alar, Dragan Tomas, Željko Hrušovski i posuđeni igrač iz mlađih veterana Berislav Baričević. 

Sve ekipe koje su bile oduševljene su s turnirom kao i samom organizacijom koja je bila na vrlo visokom nivou, a uz predsjednika škole Igora Đakovića i njegovih svih trenera, veliku pomoć imao je u roditeljima kao i u ostalim igračima starijih selekcija koji nisu nastupili na 2. Valentinovo Kupu.  

Zadnje vijesti

I brodski vozači prosvjedovali zbog preskupog goriva

Potpisan ugovor za energetsku obnovu Osnovne škole “Mato Lovrak” Nova Gradiška

Otkriven kradljivac

VIJESTI

BLOKADA PROMETA I U SLAVONSKOM BRODU

I brodski vozači prosvjedovali zbog preskupog goriva

SPORT

Osvojili titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu

Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića

NAJČITANIJE DANAS

Uskoro novi album

VIDEO Premijera: Hojsak & Novosel s "Hodaj" najavili suradnju s Gibonnijem

FOTO GALERIJA

Odličan uspjeh učenika iz Slavonskog Kobaša u nacionalnom natjecanju iz robotike i programiranja

Održan 6. Međunarodni turnir limača "Josip Weber"

Učenici OŠ Ljudevita Gaja peti put među najuspješnijim ekolozima

Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“ općine Vrpolje održala javnu tribinu "Ohrabri se i postani poduzetnica“