Zdravko Čolić, Halid Bešlić, Dubioza Kolektiv na Novogradiškom glazbenom ljetu 2022.

Najavljeni programi Novogradiškog glazbenog ljeta 2022. Nastupaju Zdravko Čolić, Halid Bešlić, Dubioza Kolektiv i brojni drugi glazbeni gosti

Autor: Brodportal | Datum objave: 29.11.2021


 Sljedećih nekoliko tjedana u Novoj Gradiški, sve će biti u znaku Adventa. I ove godine Turistička zajednica puno je truda uložila u organizaciju manifestacije koja u grad već godinama donosi  božićni ugođaj, ali paralelno s pripremama za Advent, trajale su pripreme i za jednu drugu, još poznatiju manifestaciju. Danas je i službeno objavljeno, tko će nastupiti na Novogradiškom glazbenom ljetu 2022. godine.

Središnji gradski trg u Novoj Gradiški, sredinom kolovoza doveo je zvučna imena na glavni gradski trg. 26. izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta u grad je ponovno dovelo zvučna glazbena imena - od Parnog valjka, do Doris Dragović, Mladena Grdovića, Jasmina Stvarosa i Zlatka Pejakovića. Visoko podignutu ljestvicu, organizatori su odlučili sljedeće godine podići još malo više.

Dubioza kolektiv, Halid Bešlić,Zdravko Colić, Električni Orgazam te Tomislav Bralić i klapa Intrade najzvučnija su imena 27. Novogradiškog glazbenog ljeta, najavljeno je danas na konferenciji za medije na kojoj su govorili organizator Bernard Kumić, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević i gradonačelnik Vinko Grgić.

Novogradiško glazbeno ljeto nosi titulu najposjećenijeg događaja ove vrste u Slavoniji, a plan je to potvrditi još jednom. Način održavanje ostaje isti, sve posjetitelje očekuju četiri glazbena dana, od kojih će zadnji, biti posvećen tradiciji i folkloru. Besplatno za sve i na otvorenom.

Novogradiško glazbeno ljeto preraslo je u mnogo više od glazbene manifestacije, a s obzirom da je sve popratne sadržaje i aktivnosti potrebno i organizirati, odlučeno je, kako su istaknuli organizatori, da s najavom ne treba čekati.

Svi koji na druge načine žele postati dio priče, uskoro, navodi Matijević mogu očekivati i javne pozive, kako one za ugostitelje koji žele za vrijeme manifestacije pružati svoje usluge, tako i za sudionike sajma. 

Na ovaj način, grad od manifestacije u koju se puno uloži, puno i dobije. Popune se, navode iz Turističke zajednice, smještajni kapaciteti, kupuju proizvodi lokalnih proizvođača. Ideju koju su oni prepoznali, očekuju da će prepoznati i drugi. 

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta