Zbog ljubomore vikao i galamio na curu, oboje pod utjecajem alkohola

Proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.09.2021
Zbog ljubomore vikao i galamio na curu, oboje pod utjecajem alkohola


 Prvi se dogodio 18. rujna, oko 4 sata u Trnjanskim Kutima. Do prekršaja je došlo jer je 22-godišnjak, zbog ljubomore vikao i galamio na 21-godišnjakinju za vrijeme dok su oboje bili pod utjecajem alkohola. Koncentracija alkohola kod muške osobe je 1.09, a kod ženske osobe 1.36 promila. Policijski službenici su 22-godišnjaka priveli do otriježnjenja.

Drugi se dogodio 19. rujna, oko 01,20 sati u mjestu Bodegraj. Nakon povratka iz noćnog izlaska 30-godišnjak i 22-godišnjak su se verbalno i tjelesno sukobili, a nakon toga razišli. Nakon toga je 30-godišnjak došao u dvorište 22-godišnjaka te sjekirom oštetio osobni automobil koji je u njegovom vlasništvu. Alkotestiranjem je utvrđeno da 30-godišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, dok je 22-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,27 promila. 

Treće narušavanje javnog reda i mira se dogodilo u Brodskom Stupniku, unutar obiteljskog dvorišta. Naime, 26-godišnjak je pod utjecajem alkohola reproducirao glasnu glazbu čime je ometao mir susjeda. Policijski službenici su mu oduzeli lovačku pušku koju ima u vlasništvu, te je priveden do otriježnjenja. 

Policijski službenici protiv navedenih počinitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu, a protiv 30-godišnjaka za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja